social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

ski snowboard lessen

ski snowboard lessen

SKI- EN SNOWBOARDLESSEN

Bij Brouwersdam Snow kun je terecht voor skicursussen of losse ski- en snowboardlessen, PST (PersonalSki/SnowboardTraining), angstreductie cursus en privélessen voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

 

Ga je binnenkort voor het eerst op wintersport, wil je jouw skills verbeteren of leren hoe je de perfecte inzet krijgt voor carving bochten? Boek dan een les op onze rollerbaan. De lessen worden begeleid door onze gecertificeerde instructeurs. Tijdens de les krijg je alle aandacht en helpen wij jou het doel te bereiken dat jij voor ogen hebt.

 

Buche deinen Ski- und/oder Snowboardkurse hier:

 

BROUWERSDAM SKIPLANNER

 

Wenn du noch kein Kunde fur Ski und/oder Snowboardkurse bist, kontaktiere uns bitte unter +31 (0)111 671480.

 

Onderstaand de tarieven voor wintersportseizoen 2021 – 2022.

 

SKI- OF SNOWBOARDLES

Introductie (60 minuten) € 45,-

Losse les (60 minuten) € 55,-

5-daagse kindercursus skiën van 5-7 jaar of 8-12 jaar (5 x 60 minuten) € 250,-

5-daagse volwassenen cursus skiën v.a. 13 jaar (5 x 60 minuten) € 250,-

 

Strippenkaart 5 lessen (5 x 60 minuten) € 260,-

Strippenkaart 5 lessen (8 x 60 minuten) € 405,-

Strippenkaart 5 lessen (12 x 60 minuten) € 580,-

 

Privéles 1 persoon (30 minuten) € 60,-

Privéles 2 personen (60 minuten) € 110,-

Privéles 1 volwassene en 2 kids tussen 5-7 jaar (60 minuten) € 110,-

 

Angstreductie cursus (3 x 60 minuten) € 300,-

 

Les voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking (60 minuten) € 120,-

 

• Prijs: inclusief les, ski of snowboard materiaal en een helm (verplicht)

• Zelf meenemen: sportieve kleding (bovenkleding met lange mouwen en een lange broek) en skisokken.

• Leeftijd: skiën vanaf 5 jaar en snowboarden vanaf 8 jaar.

 

PERSONAL SKI/SNOWBOARD TRAINING (PST)

Tijdens een privéles van 30 minuten sta je ongeveer 20 minuten van de tijd op de rollerbaan en worden de overige 10 minuten besteed aan het voordoen van technieken/oefeningen door de instructeur en een stukje theorie. Boek je met 2 personen een privéles van 60 minuten, dan sta je om de beurt 10 minuten op de baan gevolgd door 10 minuten rust. Gemiddeld zal er 15 minuten worden besteed aan het voordoen van technieken/oefeningen door de instructeur en een stukje theorie.

 

SKI CURSUSSEN

Een cursus bestaat uit 5 x 60 minuten les, verdeelt over 5 weken op een vaste dag en vast tijdstip. De kindercursus in de leeftijdscategorie van 5 t/m 7 jaar bestaat uit maximaal 4 kinderen. Tijdens een les staan er 2 kinderen tegelijkertijd op baan. Na 10 minuten wordt er gewisseld met de andere 2 kinderen. De kids kunnen dus om de 10 minuten even bijkomen van de intensieve les.

 

De kindercursus in de leeftijdscategorie van 8 t/m 12 jaar bestaat uit maximaal 2 kinderen die om de 10 minuten afwisselen. Hetzelfde geldt voor de cursus voor volwassenen v.a. 13 jaar; een cursus bestaat uit maximaal 2 personen die om de 10 minuten afwisselen.

 

ANGSTREDUCTIE CURSUS

Tijdens de angstreductie cursus helpen we je jouw skitechniek te verbeteren en gaan we in op de specifieke angst problematiek. Door een verbetering van jouw skitechniek kunnen we vaak al een hoop angst wegnemen. De lessen plannen we ‘s ochtends in wanneer het niet zo druk en hectisch is. We creëren een rustige setting waar weinig afleiding is en gaan dan samen aan de slag op de rollerbaan.

 

Dus heb je last van angst of kom je met een speciale vraag bij ons, dan is er tijdens deze cursus alle tijd en aandacht om je voor te bereiden op een fijne wintersport.

 

LES VOOR MENSEN MET EEN (LICHT) VERSTANDELIJKE BEPERKING

Wij maken wintersport graag toegankelijk voor iedereen! Leren skiën of snowboarden met een (licht) verstandelijke beperking is vaak net wat uitdagender. Met onze unieke lessen op maat, geschikt voor zowel beginnende als de wat meer gevorderde wintersporters, helpen we je jouw ski- of snowboardvaardigheden te ontwikkelen op eigen tempo en naar eigen niveau.

 

Neem voor het inplannen van een les of cursus contact met ons op via +31 (0)111 671480 keuzenummer 1 of Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!. Wij informeren je graag naar de mogelijkheden.

©Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam