social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

ski snowboard lessen

ski snowboard lessen

SKI- EN SNOWBOARDLESSEN

Van oktober t/m medio maart is het mogelijk om ski- en snowboardlessen te volgen bij één van de NSkiV gecertificeerde instructeurs van Brouwersdam Snow. In onze Snow Hut geven wij les op de rollerbaan en kinderhelling, waar wij jou in Oostenrijkse sferen klaarstomen voor de wintersport.

 

btn Book a lesson

Het boeken van een Introductieles, Kinderland Introductieles of Kinderland cursus gaat telefonisch via: +31 (0)111 671480.

 

ROLLERBAAN

Het is bij ons mogelijk om een les te boeken als beginnend wintersporter, maar ook voor ver gevorderden bieden wij lessen aan om techniek en/of conditie te verbeteren. Het is mogelijk om vanaf 5 jaar (skiën) of 8 jaar (snowboarden) les te volgen op onze rollerbaan. Onderstaand de prijzen inclusief het gebruik van materiaal.

 

INTRODUCTIELES

60 minuten € 45,-

 

LOSSE LES

60 minuten € 55,-

 

STRIPPENKAART

5 lessen, 60 minuten per les € 260,-

8 lessen, 60 minuten per les € 405,-

12 lessen, 60 minuten per les € 580,-

 

PRIVÉLES

1 persoon, 30 minuten € 60,-

3 kids t/m 10 jaar, 60 minuten € 110,-

 

*Duur van de lessen is o.b.v. 2 deelnemers per les, afwisselend zal er per persoon 10 minuten les gegeven worden (m.u.v. privéles). Zelf meebrengen: ski-/snowboardsokken, sportief zittende kleding (lange broek en shirt of trui met lange mouwen verplicht) en evt. eigen helm (verplicht op de baan) en eigen ski- of snowboardschoenen.

 

Het boeken van een losse les, strippenkaart of privéles is mogelijk via: https://brouwersdam.ski-planner.com/login

 

Neem bij vragen telefonisch contact met ons op via: +31 (0)111 671480.

 

KINDERLAND

Gaat jouw kind dit jaar voor het eerst mee op wintersport of ben jij op zoek naar een sportieve en kindvriendelijke activiteit? Bij Brouwersdam Snow bieden wij speciaal voor 3 en 4 jarige introductielessen en cursussen aan, waarbij wij kinderen spelenderwijs kennis laten maken met het skiën. Ideaal als voorbereiding op de wintersportvakantie, want de eerste keer in de sneeuw kan best wel spannend zijn! Onderstaand de prijzen inclusief het gebruik van materiaal.

 

INTRODUCTIELES

60 minuten € 25,-

 

KINDERLAND CURSUS

4 x 60 minuten € 75,-

 

Zelf meebrengen: ski-/snowboardsokken, sportief zittende kleding (lange broek en shirt of trui met lange mouwen verplicht) en evt. eigen helm (verplicht op de baan).

 

Neem voor het boeken van een Kinderland Introductieles of Kinderland cursus telefonisch contact met ons op via: +31 (0)111 671480.

©Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam