social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

events dam x

DAM-X

Van 6 t/m 8 oktober 2023 vond DAM-X voor de 7e keer plaats bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam; hét watersport event dat in het teken staat van zien, doen en beleven.

 

Na het succes van de afgelopen jaren kunnen alle beginnende, gevorderde en professionele windsurfers op zaterdag en zondag wederom deelnemen aan de meest toegankelijke windsurfwedstrijd van Nederland: de DAM-X Slalom. In verschillende categorieën zal er gestreden worden om een plek op het DAM-X podium.

 

Voor de liefhebbers van watersport is er veel te zien bij de Boardsports Market, waar alle grote merken uit de watersportscene aanwezig zijn, en het mogelijk is om nieuwe producten te testen! Door middel van een Activity Ticket is het op deze dagen ook mogelijk om eenvoudig kennis te maken met alle winter- en watersporten die aangeboden worden bij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam. Enthousiast geworden? Kom dan ook zeker kijken naar de freestyle show verzorgd door professionele windsurfers. Kijken welke windsurfer jouw favoriet is en daarna nog een handtekening scoren, hoe vet is dat?!

 

Na een actieve zaterdag zal ook de inwendige mens die avond niets te kort komen; we beginnen de avond met een uitgebreid buffet tijdens de BBQ Night en gaan vervolgens met alle voetjes van de vloer op de inmiddels legendarische DAM Party. Zondag zal de laatste actie van het DAM-X weekend plaatsvinden met onder andere de afsluitende wedstrijden van de slalom, een tombola waarbij fantastische prijzen te winnen zijn en natuurlijk de prijsuitreiking van de DAM-X Slalom!

 

Tot dan!

TEAM DAM-X / Brouwersdam

 

DATUM

11 t/m 13 oktober 2024

 

TICKETS

Komen t.z.t. hieronder te staan.

 

Kijk voor meer informatie over het evenement op www.dam-x.com

 

 

 

©Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam