social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

events dam x

DAM-X

Na 2 jaar afwezigheid keert DAM-X van 7 t/m 9 oktober terug op de Brouwersdam. Hét watersport event waarbij 3 dagen lang van alles te zien, doen en beleven is!

 

Het evenement trappen we vrijdag af met een sfeervolle avond in Restaurant Eat & See waarbij we onder het genot van een hapje, drankje en live muziek (door Amber van Opijnen cover met gitarist & drummer) proosten op de terugkeer van DAM-X.

 

Zaterdag en zondag kunnen zowel beginnende als gevorderde en professionele windsurfers deelnemen aan de meest toegankelijke windsurfwedstrijd van Nederland: de DAM-X Slalom. In verschillende categorieën zal er tijdens deze Slalom Funrace gestreden worden om een eervolle plek op het DAM-X podium. Met het Activity Ticket is het deze dagen ook mogelijk eenvoudig kennis te maken met alle water- en wintersportactiviteiten die aangeboden worden bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam. Liefhebbers van watersport kunnen daarnaast hun hart ophalen bij de Boardsports Market waar alle grote merken uit de watersportscene aanwezig zijn en het mogelijk is nieuwe producten te testen!

 

Na een dag vol activiteiten zal ook de inwendige mens zaterdagavond niets te kort komen; we beginnen de avond met een uitgebreid buffet tijdens de BBQ Night en gaan vervolgens met alle voetjes van de vloer op de inmiddels legendarische DAM Party!

 

Zondag zal de laatste actie van het DAM-X weekend plaatsvinden met onder andere de afsluitende wedstrijden van de Slalom, een tombola waarbij fantastische prijzen te winnen zijn en krijgen we tijdens de prijsuitreiking antwoord op dé grote vraag van het weekend… Wie mogen zich de winnaars van de 6e editie van DAM-X noemen?!

 

DATUM

7 t/m 9 oktober 2022

 

Inschrijven voor de DAM-X Slalom kan via de volgende link: DAM-X Slalom Eventbrite

Tickets voor de DAM Party zijn verkijgbaar via deze link: DAM Party Eventbrite

 

Kijk voor meer informatie over het evenement op www.dam-x.com

 

 

©Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam