social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

snow shop

SNOW STORE

Van oktober t/m medio maart kunt u in onze wintersportwinkel terecht voor alle benodigdheden voor het skiën of snowboarden. Ons enthousiaste team staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen over het uitgebreide assortiment met de nieuwste wintersportmaterialen zoals hardware, kleding en toebehoren.

 

Als wintersportspecialist doen wij er graag alles aan om u een onbezorgde wintersport te bezorgen, niets is zo vervelend als koude handen of pijnlijke voeten. Samen gaan we aan de slag om deze problemen te voorkomen en meten bijvoorbeeld inlegzooltjes voor u aan. Ook is ons team gespecialiseerd in het aanpassen van skischoenen door middel van Bootfitting.

 

Wij ontvangen u graag in onze winkel om, afhankelijk van uw wensen, een passend en deskundig advies te geven over aanschaf van nieuw wintersportmateriaal. Onderstaande merken bieden wij aan in onze wintersportwinkel.

 

SKI'S

Stöckli, Atomic, Faction, Elan en Dynastar.

 

SKISCHOENEN

Tecnica, Lange, Nordica en Atomic.

 

SNOWBOARDS

Jones, YES, LibTech en Nidecker.

 

SNOWBOARDSCHOENEN

Flow, ThirtyTwo en Deeluxe.

 

SNOWBOARD BINDINGEN

Flow en Union.

 

KLEDING

Brunotti, Goldbergh, J.Lindeberg, Scott, Quiksilver, Roxy, O’Neill, Volcom, Helly Hansen en Chiemsee.  

 

ACCESSOIRES

Barts, Komperdell, Giro, Oakley, Hestra, Look, Amplifi, Hey, Gogglesoc, Smith, Aphex, Falke, Dakine, Superfeet, Therm-ic en Ortovox.

©Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam