social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

groups 01

Groups

Gezellig erop uit met familie, vrienden of collega’s? Ook dan kun je terecht bij Brouwersdam! Voor groepen vanaf 12 personen bieden wij een breed scala aan arrangementen die te combineren zijn met een verblijf in onze Beachlodges of Basic Rooms. In overleg maken wij graag een leuk voorstel op maat, volledig afgestemd naar eigen wensen en budget.

 

Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)111 671480 keuzenummer 1 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Een keuze maken tussen het vooraf opgestelde ‘Mid Week Stay’ of ‘One Week Stay’ arrangement, zoals hieronder beschreven, is ook een optie!

groups 02

Mid Week Stay

Compleet arrangement van maandag t/m vrijdag voor groepen vanaf 12 personen. Inclusief verblijf in onze beachlodges of basic rooms op basis van halfpension én een 3-daags watersportprogramma naar keuze.

 

Let op! Voor elk programma is een minimum aantal deelnemers van 12 personen nodig.

 

Watersportprogramma Windsurfen

3 x 2,5 uur les onder begeleiding van onze enthousiaste windsurf instructeurs en vrij gebruik van het windsurfmateriaal na de lessen.

 

Watersportprogramma Zeilen

3 x 2,5 uur les onder begeleiding van onze enthousiaste zeil instructeurs.

 

Watersportprogramma Gecombineerd

3 x 2,5 uur met o.a. windsurfen, bodysliden van de waterjump, stand up paddleboarden en eventueel zeilen in combinatie met longboarden.

 

 

Button prices groups

groups 03

One Week Stay

Compleet arrangement van maandag t/m maandag of vrijdag t/m vrijdag voor groepen vanaf 12 personen. Inclusief verblijf in onze beachlodges of basic rooms op basis van halfpension én een 4-daags watersportprogramma naar keuze.

 

Let op! Voor elk programma is een minimum aantal deelnemers van 12 personen nodig.

 

Watersportprogramma Windsurfen

4 x 2,5 uur les onder begeleiding van onze enthousiaste windsurf instructeurs en vrij gebruik van het windsurfmateriaal na de lessen.

 

Watersportprogramma Zeilen

4 x 2,5 uur les onder begeleiding van onze enthousiaste zeil instructeurs.

 

Watersportprogramma Gecombineerd

4 x 2,5 uur met o.a. windsurfen, bodysliden van de waterjump, stand up paddleboarden en eventueel zeilen in combinatie met longboarden.

 

 

Button prices groups